.
News Image

Herman Brusselmans wil papa worden

Is het dan niet tijd voor actie?


De verhalen van Herman Brusselmans achter de Tien Geboden? Die kwamen luisteraars vanmorgen, zaterdag 25 januari, te weten in het Heilig Huis van Hanssen bij Joe. Twee uur lang, tussen 10.00 en 12.00, schotelde Evi Hanssen niet alleen pistolets, maar ook de Tien Geboden voor aan schrijver Herman Brusselmans.



Bij het gebod ‘vader, moeder, zult gij eren’ vertelt Herman Brusselmans dat hij graag zelf vader zou worden. “Het is een moeilijke kwestie. Mijn vriendin is 28 en ik 62. Ik denk wel dat ik een goede papa zou zijn die veel tijd doorbrengt met zijn kinderen. Ik zie mezelf ook ‘s nachts opstaan”, vertelt Herman, “Ik heb al gezegd dat ik een lamzak ben maar daarin zou ik geen lamzak zijn. Ik kijk er wel naar uit, maar het kind gaat wel een oude vader hebben.”



Evi vraagt zich verder ook af of Herman Brusselmans alleen op papier onkuis is. “Ik ben altijd trouw en monogaam geweest, het is niet gemakkelijk want er lopen heel veel mooie vrouwen rond. Het is een kwestie van op uw tanden te bijten.” En Evi polst ook naar het vrijgezellenleven van Herman: “Ik ben een tijd vrijgezel geweest na mijn eerste huwelijk. Ik zat toen in het Huis van Wantrouwen. Toen ondervond ik ineens dat bekend zijn wel een rol gaat spelen. Je wordt aantrekkelijker en je verandert bijna fysiek in de ogen van de mensen. Toen heb ik wat one night stands gehad met studentes en heb ik het ervan genomen. Maar op het einde van datzelfde jaar ben ik Tanja tegengekomen en heb ik een relatie gehad van 18 jaar met haar.”