.
News Image

Herman Brusselmans door Nederlands weekblad aan deur gezet

Nederlanders gekwetst door columns Herman Brusselmans.


Het Nederlandse weekblad Nieuwe Revu heeft Herman Brusselmans aan de deur gezet. De schrijver maakte heel wat columns voor het tijdschrift. Maar de afgelopen weken kwamen er heel wat negatieve reacties op de schrijfsels van Herman Brusselmans. Onlangs nog kreeg de Nederlandse kroonprinses Amalia kritiek over zich heen omwille van haar gewicht en ook de Nederlandse zangeres Shirma Rouse was kop van jut van de scherpe pen van Herman Brusselmans. Deze laatste moest onder andere dit over zichzelf lezen: Ze kon door de vetzucht in haar kaken moeilijk praten, maar zingen ging dan weer wel.



Verder schreef Herman Brusselmans over de buste van de 16-jarige Amalia. Deze buste heeft Amalia van haar moeder geërfd, en hoewel ze pas de 17 jaar nadert, kun je moeilijk naast die bos hout voor de deur kijken, schreef Brusselmans.



De heisa die recent ontstaan is, deed Nieuwe Revu niet veel goed. De samenwerking met Herman Brusselmans stond al langer op de helling, er komt echter een vervroegd einde aan door de recente gebeurtenissen. Vandaag zou het laatste column van Herman Brusselmans in de Nieuwe Revu verschijnen.


Bio van Herman Brusselmans

Meer Over:

Herman Brusselmans