.
Sam Van den Bosch
donderdag 10 november 2022

Herkennen jullie Finn uit ‘Familie’ ook? Wij weten van waar!

Het is zijn dochter!

Het is jullie misschien opgevallen dat Finn, de nieuwe aanwinst in ‘Familie’ heel wat trekjes heeft van een bekende acteur. En dat kan kloppen, want het meisje dat Finn speelt, is niemand minder dan de dochter van Jan Van den Bosch, die Zjef speelt in de reeks.

Sam Van den Bosch heeft de voorbije weken vaak met haar papa op de set gestaan, want ze hadden heel wat scènes samen. Zjef en Rudi werden immers gevraagd om op de schattige Finn te passen.

Sam is dus de dochter van acteur Jan Van den Bosch en zijn jeugdliefde Fran. De twee zijn al meer dan 15 jaar samen en trouwden in 2019. Daarnaast hebben de twee ook nog een zoon Lou.

Maar het is dus Finn die dit keer met alle aandacht gaat lopen en het beste van zichzelf geeft naast haar papa op de set.

En die is bijzonder trots op zijn dochter. “De schrijvers zochten iemand om dat meisje te spelen. Ons Sam deed casting en ze vonden haar goed. Ze heeft al enkele opnamedagen achter de rug en doet het uitstekend. Maar vooral: ze vindt het leuk”, zegt Jan in Tv Familie.

Maar om er ook meteen haar beroep van te maken, zover is Sam nog niet. “Lou daarentegen is wel een beetje jaloers op zijn zusje. Hij heeft meer ambitie in die richting. Maar ach, zijn tijd komt nog wel.”

Bio van Jan Van den Bosch

Meer Over:

Jan Van den Bosch