.
News Image

Herbert Flack is nu te zien in Aspe 2

Hij is enthousiast over nieuwe theatervoorstelling.


Herbert Flack staat opnieuw in het theater, in navolging van het succesvolle Aspe - Moord in het theater. Deze voorstellingen lokten in totaal 40.000 mensen naar de 65 voorstellingen in de culturele centra, zei de acteur in De Zondag.

Net als de vorige keer zal ook nu weer het publiek getuige zijn in een moordonderzoek, maar deze keer is dat bij Pieter Van In's jubileum van '35 jaar hoofdcommissaris'. Herbert is erg enthousiast en het is volgens hem net alsof de mensen tv zitten te kijken en hij uit het toestel komt gekropen om met hen te praten. Dit wordt dus weer een unieke belevenis!

Schrijver Pieter Aspe gaf deze cast carte blanche om een verhaal voor de theatervoorstelling te verzinnen.



De lat ligt nu duidelijk hoger dan bij de eerste reeks voorstellingen. Deze keer zitten er een aantal flashbacks in die zullen aangegeven worden met een speciale lichtstand zodat het publiek nog wat extra info krijgt. Ook Francesca Vanthielen zal opduiken in een filmpje, maar daar kan Herbert nog niet veel over zeggen.



Aspe 2 - Het dodelijk jubileum speelt momenteel in een aantal theaters in Vlaanderen. Alle info en tickets zijn te bekomen via www.hetdodelijkjubileum.be.



Tekst: Nico Vanaken