.
Herbert Flack in Familie - aflevering 6851
maandag 29 april 2024

Herbert Flack: “Het was de eerste keer dat ik hulp nodig had”

Dat was moeilijk

Ouder worden, het hoort bij het leven. Heel wat mensen zijn op oudere leeftijd nog altijd fit en vitaal en kunnen nog volop van het leven profiteren. Wie op oudere leeftijd nog altijd volop aan het werk is, is Herbert Flack. Hij staat volgende maand in Play Zuid in Antwerpen met ‘Aspe, Moord in de studio’.

Herbert mag dan wel al een beetje ouder zijn, hij voelt zich nog altijd goed. Al moet hij soms toch opletten met wat hij doet.

“Twee jaar geleden heb ik me overtild toen ik met mijn platen bezig was thuis. Er was een operatie nodig en ik ben een paar maanden out geweest. Ik was altijd gespaard gebleven van lichamelijke problemen. Dat was de eerste keer dat ik hulp moest vragen”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Flack heeft altijd geobserveerd, als mens en als acteur. Hij weet wat ouder worden is. Maar hij geeft er niet op alle gebied aan toe.

“Maar zolang je nog interesses in je hoofd hebt, ben je nog bij het leven. Het is je geest die maakt of je er nog bent of afhaakt. Ik zal bij mezelf moeten constateren wanneer dat niet meer zo is. En dan zal ik beslissen. Ik ga niet zitten creperen in een hoekje.”

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack