.
News Image

Henny Seroeyen nieuwe ambassadeur van Musical.ly

Nieuwe uitdaging voor Henny Seroeyen. 


Henny Seroeyen, u beter bekend als Robin van de buurtpolitie, Fitness/Model, en personal trainer, wordt het nieuwe gezicht, of misschien beter gezegd, het nieuwe lijf van Musical.ly. Zijn motivatie door, en zijn passie voor sport werden de laatste weken veelvuldig opgemerkt door deze video community die zich wil focussen op een gezonde levensstijl.Musical.ly is vooral bekend voor zijn vele virale video’s die de members van deze community zelf maken en/of posten, schitterend als echte sterren, en meestal in de meest hilarische situaties… een plezier voor jong en oud.


De koppen werden bij elkaar gestoken, en zo is er dan vanaf vandaag de trending hashtag: #getfitwithmusically om jong en oud te motiveren naar een gezonde en sportieve levensstijl.
Een nieuwe hashtag met een ambassadeur voor België, Nederland, Duitsland en Frankrijk: Henny Seroeyen. Hij zal persoonlijk zorgen voor jullie dagelijkse dosis fit en gezond door de filmpjes die hij zal posten met oefeningen die je zelf kan toepassen.

Al zeker bekend in de fitness wereld via zijn instagram @hennyseroeyen, kan je hem dus ook vanaf vandaag vinden op Musical.ly. Dus ben je op zoek naar motivatie, een ludiek filmpje met een sportieve insteek, of een leidraad naar een gezonde levensstijl, en dat voor jong en oud, dat kan… #getfitwithmusically .

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Henny Seroeyen