.
Helmut Lotti
donderdag 27 januari 2022

Helmut Lotti onder de indruk: “ik heb mijn autodeur opengezwaaid en ben beginnen gillen”

Hij zag zijn grote idool

Bekend zijn, je houdt ervan of je houdt er niet van. Wanneer je graag op een podium wil staan, wil acteren, wil schrijven,.. dan is het bijna een feit dat je de tol van de roem erbij moet nemen. Gelukkig beseffen heel wat bekende mensen ook dat ze zonder die herkenning nergens zouden staan en niet hetgeen zouden kunnen doen wat ze het allerliefste doen. Voor zanger Helmut Lotti was het in het begin ook even wennen, maar hij begrijpt maar al te goed dat mensen soms gek kunnen reageren.

“Ik ben zelf een grote fan van wielrenner Steven Rooks. De man was ooit tweede in de tour en ik zag hem op een dag over straat wandelen. Ik heb meteen op mijn rem getrapt, heb de autodeur opengezwaaid en ik ben beginnen gillen”, lacht Helmut in Humo.

Helmut herinnert zich het moment nog levendig, maar begrijpt daardoor des te meer hoe mensen zich kunnen voelen als ze hem zien. “Eén van de grappigste dingen op dat vlak maakte ik mee met een vrouw die mij op straat voorbij wandelde. Ik merkte dat ze mij herkend had, en meteen daarna stak ze me achteruitlopend opnieuw voorbij, terwijl ze me bleef aangapen.”