.
News Image

Helmut Lotti houdt zijn seksuele energie op peil

Niet geleefd als een pater

Dat Helmut Lotti een onbreekbare band heeft met Elvis, zoveel is duidelijk. “Elvis en ik, we lijken wat op elkaar. Elvis is natuurlijk honderd keer knapper, maar we hebben veel gemeen”, aldus Helmut. Toch zijn er ook verschillen.

“Elvis was verslavingsgevoelig en ik niet. Ik drink geen alcohol meer, dat heb ik voor een optreden sowieso al nooit gedaan. Ik heb daar in 33 jaar geen tien keer tegen gezondigd”, zo vertelt Helmut Lotti aan Het Laatste Nieuws.

Toch zegt hij dat hij niet geleefd heeft als een pater. “Je moet doen wat goed voor je is. In mijn geval is dat: m’n seksuele energie op peil houden. Als ik geen seksuele energie voel, kwijn ik weg”, zo bekent Helmut Lotti.

De Kamasutra, die bestaat niet voor niets vindt Helmut. Jezelf goed voelen, daar heeft seks voor mij een heel belangrijke rol in. Het maakt van alles vrij”, verklaart Helmut Lotti aan Het Laatste Nieuws.

“Laatst voelde ik me krakkemikkig, alles was stram. Ik ging weer naar boven, we (Helmut en zijn partner Marieke) vreeën en toen ik terug naar beneden ging, was ik een ander mens”.

Bio van Helmut Lotti

Meer Over:

Helmut Lotti