.
News Image

Helmut Lotti heeft reflux

Helmut Lotti op dieet


Helmut Lotti start eerstdaags aan zijn nieuwe concertreeks en daarvoor heeft hij zich helemaal binnenstebuiten laten keren. De zanger wil in topconditie aan zijn concerten starten. “Ik heb al 8 uur zangles gevolgd , ben naar de stemosteopaat geweest en heb mijn stembanden laten nakijken”, vertelde de zanger zaterdagochtend in het programma van Kim Debrie op Radio 2.



“Ik heb ontdekt dat ik waarschijnlijk al heel lang last heb van verborgen reflux . Maar ik ben, en dat is het ergste, op een speciaal dieet. Ik ben een natuurdokter gegaan en die heeft enkele tests gedaan. Mijn intoleranties zijn duidelijk: ik mag geen tomaten eten, geen koeienmelk, geen gist en dus ook geen bier en rode wijn en ook geen gewoon brood”, vertelt Helmut. De zanger moet zijn levensstijl dus grond aanpassen. “Maar ik heb er geen last van”, stelt Helmut de presentatrice gerust.



Helmut Lotti is iemand die positief in het leven staat en dat is deze keer niet anders. Hij heeft zijn batterijen opgeladen voor wat een straffe moet worden. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik me fantastisch voel, ook dankzij de training bij Lieven Maesschalck waar ik mijn buikspieren en rugspieren sterker maak”.


Bio van Helmut Lotti

Meer Over:

Helmut Lotti