You are here

Heeft Stan Van Samang met dochter Stella een nieuwe huilbaby?

25/01/2020 08:22-

Korte nachten voor Stan Van Samang.

Zaterdagochtend was Stan Van Samang te horen in het programma van Kim Debrie op Radio 2. Aanleiding voor het gesprek was de trip van Stan naar Schotland, daar ging hij nummers schrijven voor een album dat er later dit jaar aan zal komen. Dat is een beetje vaag, maar Stan weet echt nog niet wanneer het album verschijnt. En toch had de zanger goed nieuws voor de fans. "Ik kan u wel meegeven en dat is misschien voor mijn beurt... er komt eind februari een single uit. Dat kan ik al wel vertellen. Op die plaat zullen een paar liedjes staan die over mijn gezin gaan, de leefwereld van deze artiest zijn vaak de kopzorgen van mijn zoon en dochter", vertelt Stan onomwonden.

Zijn zoontje Lenny heeft enkele jaren geleden voor slapeloze nachten gezorgd, het jongetje had namelijk last van reflux. Mama Barbara en papa Stan vreesden er dan ook voor dat dochter Stella hetzelfde parcours zou gaan afleggen. "Het gaat goed met Stella, maar met Lenny ging het ook goed die eerste week en dan is alle miserie begonnen", lacht Stan. Deze keer doet het koppel alles om te voorkomen dat het zelfde weg opgaat met dochter Stella. "We zijn al met melk aan het experimenteren in de hoop dat het toch niet meteen raak is. Bij Lenny heeft het toch wel maanden geduurd, ik moet een beetje zien wat ik zeg."

Hoe dan ook blijven de nachten van Stan kort, dat kan ook niet anders dan met twee kleine kinderen in huis. Zijn uitstap naar Schotland deed hem dan ook bijzonder goed. "Ik zou eigenlijk eens heel even willen stilzitten, maar dat gaat niet. Dat is de aard van het beestje. Maar weet je, ik heb ik Schotland meer geslapen dan thuis, maar zo werkt het dan ook weer niet. Dan kom je thuis en is het weer de dagelijkse routine met twee niet-slapende kinderen", besluit Stan.

Meer nieuws over:

Stan Van Samang

Gerelateerde foto's:

De Warmste Week

Stan Van Samang - Kortrijk - 23/12/2019

Suikerrock 2018 - Dag 3

Stan Van Samang - Tienen - 29/07/2018

Op de schoot bij

Stan Van Samang - Brugge - 20/04/2018

Op de schoot bij Joe

Stan Van Samang - Vilvoorde - 19/04/2018

Stan Van Samang Bredene

Stan Van Samang - Bredene - 05/05/2017

Signeersessie

Stan Van Samang - Kortrijk - 04/02/2017

In The Qube

Stan Van Samang - Lint - 22/12/2016

In 't Groot

Stan Van Samang - Antwerpen - 26/11/2016

2 Meisjes Op Het Strand

Stan Van Samang - Oostende - 17/08/2016

Zomerhit 2016

Stan Van Samang - Blankenberge - 21/08/2016

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Stan Van Samang