.
Mathieu Terryn van Bazart op Q-POP
zaterdag 12 augustus 2023

Heeft Mathieu Terryn ADHD?

Nooit officiële testing gehad maar…

Hij heeft het over een molen in zijn hoofd die nooit stopt, over snel wisselende stemmingen, over overactief zijn. Zou het kunnen dat ook Mathieu Terryn ADHD heeft?

“Ik ben nog nooit getest, maar ik ben er zeker van. Ik ben aan het afwassen, ik hoor de wasmachine, ik laat de afwas staan, ik ga naar de wasmachine, ik begin die te legen, ik hoor een ijskreemkar, ik ga naar mijn computer om een idee uit te schrijven, een uur later komt Marie thuis en de afwas is niet gedaan en de was ook niet. That’s me”, geeft Mathieu openhartig toe aan Het Laatste Nieuws.

Veel kenmerken die dus inderdaad zouden kunnen wijzen op ADHD. Maar blijkbaar heeft zijn partner er geen duizelingwekkende problemen mee.

Een joint helpt hem om rust te vinden in zijn hoofd. “Ik doe het maar af en toe, en ik ga daar ook geen reclame voor maken of zo, maar het helpt wel, ja”, aldus Mathieu Terryn.

Naast zijn ketting met het marihuana blad draagt hij ook een andere ketting: een klassiek parelsnoer. Op zich een vrouwenjuweel maar dat kan hem niet schelen. Hij wil hiermee laten zien dat iedereen kan doen en laten wat hij wil op vlak van uiterlijk en stijl.

Bio van Mathieu Terryn

Meer Over:

Mathieu Terryn