.
News Image

Heeft Martin Garrix een burn out?

Martin Garrix in zee met Axe.
Martin Garrix kondigt zijn samenwerking met AXE aan voor de lancering van het gloednieuwe platform AXE Music. De populaire DJ/producer zal één van de ambassadeurs zijn van het internationale platform. Om de samenwerking en productlancering te promoten, hebben Garrix en AXE de handen ineengeslagen voor de videoclip van zijn gloednieuwe nummer ‘Burn Out’.

“Ik vind het super tof om deel uit te mogen maken van het internationaal lanceren van het AXE Music-platform. Ik vind de campagnes die AXE in het verleden heeft gevoerd heel vet. Toen we elkaar in mijn studio ontmoetten voelde het meteen goed en dat is erg belangrijk voor mij bij zulke samenwerkingen. Ik ben dan ook super blij met het resultaat van de video voor mijn nieuwe single 'Burn Out’, zegt Martin Garrix.

Het nummer ‘Burn Out’, dat al is gedraaid in meerdere sets van Garrix, is een samenwerking met Justin Mylo en bevat de vocalen van Dewain Whitmore. De bijbehorende videoclip is een visuele verkenning van een fantasierijk universum waar muziek de verbindende factor is.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Martin Garrix

Meer Over:

Martin Garrix