.
News Image

HBN en Ian Thomas bundelen de krachten

En dat doen zij met 'On my own'.


Ian Thomas bracht deze week in samenwerking met opkomende Antwerpse artiest HBN het nummer 'On My Own' uit, de perfecte summervibe voor tijdens de quarantaine. Beide muzikanten hebben een zeer productief jaar achter de rug. Beide artiesten brachten verschillende tracks uit en nu doen zij dat ook samen. HBN & Ian samen op één track, dat kan niet fout aflopen. De clubbeat van Anders gepaard met de opzwepende vocals zorgen voor een song waar je wel op moet dansenè



De song en bijbehorende EP die volgende maand uitkomt, vertelt ons meer over de visie van deze jonge opkomende artiest. HBN is een liefdevol persoon en dat uit zich ook in zijn muziek, je hoort veel referenties en statements in zijn songs die niet overeenkomen met de dagelijkse hiphopcultuur. HBN is geen rapper die zich omringt met meerdere vrouwen en is trots op de liefde die hij heeft gevonden in zijn huidige relatie, hierdoor houdt hij zich ook niet bezig met het seksualiseren van andere vrouwen omdat hij zelf al in een verder en gelukkig stadium in zijn leven is. Zingen over “bitches and hoes” is dan ook geen deel van zijn identiteit.

Al vanaf hij begon met het maken van muziek, slaagt HBN erin om mensen versteld te doen staan. Hij werd dan ook vaak onderschat wat hem niet tegenhoudt om het tegendeel te bewijzen. Met de ervaringen en visie die hij nu heeft brengt hij deze EP uit om nogmaals te bewijzen dat hij weet wie hij is op zichzelf. “On My Own” is nog maar het begin voor de grote weg die deze artiest nog zal afleggen.