.
News Image

Hartverwarmend moment vanavond in Tienen: Xandee treedt op

Zij zal op slotshow Music for a Smile veel volk op de been brengen!


Nadat Xandee omwille van ernstige gezondheidsproblemen haar langverwachte opwachting niet kon maken bij Het Zingpaleis van De Romeo's, zal ze dat straks in haar eigen Tienen waarvan ze afkomstig is wel doen. Veel mensen kijken hier uiteraard naar uit en niet in het minst Xandee zelf! De zangeres vertelde ons dat haar gezondheid nog lang niet optimaal is, maar dat ze hier wel naar uitkijkt. Een comeback wil ze het zeker niet noemen, want ze komt naar eigen zeggen maar een aantal liedjes zingen. Vanaf 21 uur is ze samen met coverband FeSteyn in de Skibar op de Tiense Grote Markt te zien om de hartverwarmende actie Music for a Smile helemaal af te sluiten.



Vanaf 19 uur start de slotshow van dit evenement met Kurt Kraemer, die nu na zovele jaren weer echt aan de oppervlakte is gekomen. Daarna komt Gregory ook nog een interview en optreden verzorgen.

Om 20 uur start het officiële gedeelte van de avond in aanwezigheid van Jo met de banjo en de veiling voor het goede doel. De bewoners van Het Glazen Huis verlaten het huis en het ingezamelde geld wordt bekendgemaakt.



Een extra dank gaat uit naar Alain Wauters voor de prachtige organisatie, die zijn contacten aansprak om zoveel artiesten belangeloos voor het goede doel in Tienen te krijgen voor een interview en optreden.



Tekst: Nico Vanaken