You are here

Harry Potter doet opnieuw de kassa rinkelen

19/04/2019 17:20-

Fans van Harry Potter kunnen opnieuw hun hartje ophalen...

Gellert Grindelwald (Johnny Depp), de schrik van de tovenaarswereld vóor Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden ten tonele verscheen, is ontsnapt. Hogwarts-professor Albus Perkamentus (Jude Law) roept de hulp in van zijn goeie vriend Newt Scamander en zijn verzameling buitengewone dieren om de duistere tovenaar een halt toe te roepen in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Dit tweede deel in de Fantastic Beasts filmreeks is een lust voor het oog en deed eind vorig jaar de kassa's rinkelen en is nu ook beschikbaar op DBD en Blu-Ray. De echte fans van de Harry Potter-franchise kunnen nu nogmaals hun hartje ophalen met de Extended Edition! Boordevol bonusmateriaal en met de extended cut van de film, die 8 minuten extra ongezien beeldmateriaal bevat!

Nadat de sterke duistere tovenaar Gellert Grindelwald is ontsnapt, roept Hogwarts-professor Albus Perkamentus opnieuw de hulp in van magie-zoöloog Newt Scamander. Grindelwalds plan om volbloedtovenaars te laten heersen over niet-magische wezens dreigt de complete tovenaarswereld in tweeën te splitsen en Newt lijkt de enige die Grindelwald kan stoppen. Hij heeft echter geen idee van de gevaren die hem nog te wachten staan…

Meer nieuws over:

Johnny Depp, Jude Law

Gerelateerde foto's:

Door de jaren heen

Johnny Depp - 01/03/2014

Gerelateerde bio's: