.
News Image

Harlem Globetrotters komen terug naar Brussel

Op paasmaandag 22 april in Vorst Nationaal.


De Harlem Globetrotters zijn al jarenlang kind aan huis in België. Elke keer kiezen ze er een andere stad uit om hun spectaculaire basketbaltrucs te demonstreren aan het Belgische publiek. Deze keer houden ze halt in Vorst Nationaal in Brussel op paasmaandag 22 april 2019. Ideaal om samen met de hele familie de paasvakantie op een leuke manier af te sluiten. Al sinds 1926 doen de Harlem Globetrotters hun publiek met verstomming slaan met familie-entertainment van de hoogste plank. Zowel jong als oud kunnen keer op keer genieten van een interactieve show, waarin technische basketbalelementen worden vermengd met een groot showgehalte en een dosis humor. Geen wonder dat de shows steeds volle zalen weten te trekken!

Niets is te gek of onmogelijk voor de Globetrotters. Ze hebben dan ook al meerdere Guinness World Records op hun naam staan. Deze zomer slaagde Globetrotter William 'Bull’ Bullard er bijvoorbeeld nog in om een basketbal vanuit een vliegtuig de ring in te gooien. Bekijk de beelden van deze spectaculaire worp hieronder:

Op zoek naar een mooie manier om de paasvakantie af te sluiten? Dan is de show van de Harlem Globetrotters zeker iets voor jou! De ticketverkoop voor de show van Harlem Globetrotters op paasmaandag 22 april 2019 start op vrijdag 14 september om 10u via greenhousetalent.be.


Bio van Harlem Globetrotters