.
News Image

Hans Otten haalt uit naar burgers: “Is het nu in godsnaam zo moeilijk?”

Hans Otten doet opvallende oproep richting bevolking.


Voor Hans Otten is het genoeg geweest. Hans, al jaren in de tv-wereld werkzaam maar ook eigenaar van een hotel in Antwerpen, kijkt al een tijdje aan de zijlijn toe hoe mensen het voor anderen verpesten. En dan hebben wij het uiteraard over de naleving van de coronamaatregelen.

“Lieve mensen, Is het nu in godsnaam zo moeilijk om een beetje burgerzin te tonen?” start Hans Otten zijn betoog op Facebook. Aanleiding zijn de stijgende cijfers van de coronabesmettingen. “We zijn/waren zo goed bezig en toch vinden mensen het nodig om samen te troepen, zo dringend op vakantie te gaan en geen enkele afspraak na te komen. Ik begrijp dat iedereen ontspanning nodig heeft maar het kan ook anders”, weet de ondernemer.



De beelden van onder andere de avondmarkt in Westende, de beelden van feestende jongeren, Hans Otten begrijpt het niet. “Moeten we als sardines in vliegtuigen kruipen, in buitenlandse clubs op elkaar gaan plakken en alleen aan onszelf denken. Terwijl er zoveel, mogelijk nog leukere, alternatieven zijn”, weet Hans Otten.



De ondernemer is uiteraard ook jong geweest en begrijpt dat mensen bepaalde vrijheden terug willen, maar hij denkt vooral aan de gevolgen van die vrijheden. “Want wat gebeurt er daarna: zielig thuis zitten en geen vrijheid. Als ondernemer heb ik geen zin meer om het vervangingsinkomen van deze onverantwoordelijken te betalen omdat zij nu alle business tot nul aan het brengen zijn. Voila het is eruit. Neem aub uw verantwoordelijkheid en zorg goed voor uzelf en de anderen”, getekend Hans Otten.


Bio van Hans Otten

Meer Over:

Hans Otten