.
News Image

Hans Bourlon: “Studio 100 is klaar voor revival”

Opstarten maar!

Studio 100 moest 2020 afsluiten met een verlies van maar liefst 30 miljoen euro. Dramatisch, geeft Hans Bourlon toe in Dag Allemaal. Toch is het bedrijf klaar voor de revival, al wil Hans Bourlon niet te vroeg victorie kraaien.

“Het legt nog steeds een enorme druk op ons. We zijn in 2021 ook al vijf maanden kwijt. Op enkele opnamen na stond ons bedrijf leeg, de stappen klonken hol in de gangen”, beschrijft Bourlon de situatie.

“Ik zit elke morgen om 6 uur aan de radio gekluisterd, zoals m’n grootvader die in de oorlog wou weten hoe ver ‘den Duits’ al zat’. Ik wil alle cijfers weten van de besmettingen en de vaccinaties”, verduidelijkt Hans Bourlon.

“Voor ons is het ontzettend belangrijk dat we met onze parken en musicals zoals ‘40- 45’ en ‘Daens’ zo snel mogelijk op volle capaciteit kunnen draaien. Ik weet dat iedereen zegt dat ze coronaproof iets kunnen organiseren, maar in onze theaterzalen kunnen wij dat écht”, benadrukt Bourlon in Dag Allemaal.

“Scheer ons dus alsjeblieft niet over één kam met festivals of trouwfeesten waar iedereen rond elkaars nek hangt en meezingt en -brult.”

Bio van Hans Bourlon

Meer Over:

Hans Bourlon