.
News Image

Hanny-D brengt een nieuw album uit

En dat album bevat 21 liedjes.


‘De wereld is aan de durvers’ is de opvallende titel van het nieuwe album van Hanny-D dat 21 liedjes bevat. Een titel die passend is voor deze zangeres die het de voorbije jaren aandurfde om de meest uiteenlopende internationale hits in haar eigen stijl te coveren zodat ze een toegevoegde waarde kregen.


Een optreden van Hanny-D is ‘ambiance-troef’ met liedjes die zowel een hoog meezinggehalte als dansbaarheid in hun vaandel dragen. Dat is ook weer het geval met dit nieuwe album waarmee zij kwaliteit en commercialiteit met elkaar wist te verzoenen.

Daarbij mag niet over het hoofd gezien worden dat Hanny-D een veelzijdige zangeres is die, behalve haar Vlaams repertoire, ook perfect klinkt in het Frans. Behalve bij haar zaaloptredens was zij al ten overvloede te zien op televisie bij Ment TV – Tv één, Atv , Alaska TV en Focus TV. Doorheen de afgelopen jaren werd zij een vaste waarde in de Vlaamse showbizz en daar zal dit nieuwe album zeker ook nog verder toe bijdragen.

Wim Claes, Peter Keereman, Peter Bulkens en Orgejo zorgden voor opname, arrangementen en mix van dit nieuwe album dat wordt uitgegeven door D & V en zowel op fysieke cd als via download en streaming verkrijgbaar is.Bio van Hanny D

Meer Over:

Hanny D