.
Hannelore Simoens in De Verraders
dinsdag 3 mei 2022

Hannelore Simoens: "Zij liep een vleesetende bacterie op'"

"Dat was bikkelhard"

VTM-journaliste Hannelore Simoens was een tijdje geleden in 'De Verraders' op VTM te zien. De 31-jarige journaliste stond afgelopen weekend in De Morgen en vertelde over het drama dat het dochtertje van één van haar broers onlangs overkwam.

“Toen het dochtertje van mijn broer Karl aan het begin van de pandemie een vleesetende bacterie opliep, en drie maanden op intensieve zorg lag, hebben Gilles (haar andere broer, nvdr) en ik enorm op elkaar geleund. Het was écht kantje boord", vertelde Hannelore Simoens in de weekendeditie van De Morgen.

Hannelore heeft voor VTM Nieuws was al een aantal keer verslaggever van dienst bij dramatische gebeurtenissen, maar als er in de privésfeer wat mis is, dan grijpt haar dat enorm aan. "Ik denk niet dat wij in ons leven ooit al zo diep gezeten hebben als toen. Ze is, echt waar, het liefste kind op de wereld, en is altijd heel extravert en vrolijk. Dat net zij plots doodziek werd en zelfs een van haar longen kwijtspeelde, was bikkelhard. Toen zijn we als familie echt op elkaar teruggeplooid", geeft Hannelore Simoens in De Morgen toe.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Hannelore Simoens