.
Hannelore Simoens, Celine Van Ouytsel en Vincent Fierens
zaterdag 12 februari 2022

Hannelore Simoens uit ‘De Verraders’: “Je kan niemand vertrouwen”

Ze maakte er vrienden voor het leven

Op VTM is ‘De Verraders’ gestart. Een groep van 18 BV’s, waaronder 3 verraders. Het is het concept voor een razend spannend, maar ook emotioneel zwaar spel. Er werd ruzie gemaakt, druk gediscussieerd en ook wel gehuild. Maar bovenal werden er hechte vriendschappen gesmeed.

“Ik heb me echt rot geamuseerd en fantastische mensen leren kennen. Achteraf toch, want tijdens het spel kon ik niemand vertrouwen. We zitten nu ook nog altijd samen in een WhatsAppgroep. Ik heb er echt vrienden voor het leven gemaakt”, zegt deelneemster Hannelore Simoens in Humo;

Het was een heftig spel en de deelnemers kenden er geen rustig. De gedachten bleven maar door hun hoofd razen. En dat neemt Simoens mee in haar job bij het nieuws. “Terug thuis moest ik danig afkicken. . In het kasteel was ik dag en nacht bezig met de lichaamstaal en mogelijke leugens van de andere deelnemers. Thuis deed ik hetzelfde, en als journalist begon ik zelfs gesprekspartners te analyseren tijdens interviews. Door ‘De verraders’ is mijn brein nog beter getraind in achterhalen wie de waarheid spreekt en wie liegt, wat wel handig kan zijn in de Wetstraat. Mensen doorgronden, tussen de regels door lezen en veel vragen stellen is wat ik het liefst doe.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Hannelore Simoens

Meer Over:

Hannelore Simoens