.
Hannelore Simoens in De Verraders
maandag 21 februari 2022

Hannelore Simoens emotioneel: “Ik begon hen heel erg graag te zien”

Ze waren op elkaar aangewezen

‘De Verraders’ op VTM draait op volle toeren en 18 BV’s gaan wekenlang op zoek naar wie de drie verraders in hun midden zijn. Één van die deelnemers is VTM Nieuwsjournaliste Hannelore Simoens. Zij was eerder al te zien in ‘BV-Darts’ en neemt nu met ‘De Verraders’ opnieuw deel aan een entertainmentprogramma. Daar leren we haar opnieuw kennen van een heel andere kant.

“Je zal me heel emotioneel zien. Door gebrek aan slaap kon ik niet meer helder denken en werd het me soms te veel. Je bouwt ook een band op met de andere kandidaten. Op korte tijd leer je elkaar heel goed kennen. Grenzen vervagen snel, want je zit continu bij elkaar, los van de buitenwereld zonder gsm. Ik begon die mensen graag te zien, maar in mijn achterhoofd vroeg ik me af o f ik hen wel kon vertrouwen”, doet Hannelore haar verhaal in Story.

In het programma wordt iedereen wel eens een keertje verdacht en dan is het vooral belangrijk om je eigen onschuld te kunnen uitspreken. “Ik vond dat heel lastig, want ik was altijd heel eerlijk. Echt een mindfuck.”

Download onze app voor iOS of Android