.
K3, Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn
zaterdag 4 maart 2023

Hanne Verbruggen van K3: “Dat zal voor ons altijd magisch blijven”

Ze willen dat wel over doen

Toen K3’tje Marthe De Pillecyn rond de feestdagen een foto postte van zichzelf met een champagneglas gevuld met water, werd er meteen druk gespeculeerd dat nu ook zij zwanger zou zijn van een eerste kindje.

Nochtans was het voor Marthe niet meteen de bedoeling om veel verwarring te zaaien. “Ik drink sowieso geen alcohol. Ik heb er ook niet over nagedacht welke impact dat zou hebben. Blijkbaar kan je uit water in een champagneglas afleiden of iemand zwanger is of niet. Volgende keer zal ik gewoon fruitsap drinken, hoor”, lacht Marthe in Dag Allemaal.

Dit jaar bestaat K3 maar liefst 25 jaar en dat gaan ze bij Studio 100 en K3 stevig vieren. Ze hebben heel wat leuks in petto voor de fans.

“Het wordt een jaar vol festiviteiten, met ook de release van twee vinylplaten. Er komen ook twee Late Night-shows en als het van ons afhangt zitten die vol gouwe ouwe en alle klassiekers. En een paar verrassingen waar we nog niet veel kunnen over zeggen.”

Fans dromen bij die 25 jaar K3 ook over een comeback van de originele K3 met Karen, Kristel en Kathleen. En ook de K3’tjes nu zouden dat zien zitten. “Voor ons zal het altijd magisch blijven dat we bij onze allereerste tournee naast onze idolen mochten staan. Natuurlijk zouden we dat nu ook weer tof vinden. Maar zij moeten het ook zien zitten. Misschien kan Studio 100 het regelen.”