.
Hanne Verbruggen
vrijdag 14 juni 2024

Hanne Verbruggen: “Ons leven is vaak één grote chaos” 

Ze moest op zoek naar evenwicht 

Toen Hanne Verbruggen pas mama was geworden van haar zoontje Julien, begon ze toch even te twijfelen aan haar toekomst binnen K3. Paste ze nog wel in de groep? Was dit wat ze nog eventjes wilde verder doen?

Hanne voelde dat ze zelf was veranderd door mama te worden en moest op zoek naar haar nieuwe identiteit en vooral naar een andere structuur in haar leven.

“Je kindje moet ineens naar de crèche. Ons leven is vaak één grote chaos, en dat is heel plezant, maar met een kind wil je liefst telkens op hetzelfde moment beginnen en hoop je dat het niet uitloopt. En ja, dat is wel een parcours geweest. Maar ik ben nu op een punt dat het begint te lukken en dat ik mezelf teruggevonden heb”, zegt ze in Dag Allemaal.

Het is best een grote zoektocht geweest voor Hanne, maar ze wil zichzelf niet tegenhouden om ook voor haar carrière te kiezen.

“Ik ben altijd de oudste geweest bij K3, dus het is niet dat ik mij nu ineens volwassener vind dan mijn twee collega's. Het feit dat ik nu mama ben, heeft mij gewoon nog veel meer rust gegeven. Het zet dingen in perspectief. Ik mag blij zijn dat ik mijn geld verdien op deze manier en dat ik mijn passie in mijn werk kan leggen!”

Bio van Hanne Verbruggen

Meer Over:

Hanne Verbruggen