.
Hanne Verbruggen
dinsdag 18 juni 2024

Hanne Verbruggen: “Je zou dat als dertiger misschien niet meteen doen” 

Ze vindt het nu leuker 

Mama worden betekent altijd een grote verandering in je leven. Je moet op zoek naar het juiste evenwicht en balans en je moet het ook nog eens zien te combineren met je job. Ook voor Hanne Verbruggen van K3 was het een heuse zoektocht.

“Ik heb de structuur gevonden en ik ben blij dat ik nog altijd mijn passie kan uitvoeren. Dat ik elke dag kan blijven bijleren en dat ik omringd ben door zulke creatieve, getalenteerde mensen. Ik kan hoe dan ook later aan Julien vertellen dat ik een heel leuke carrière heb gehad. Dus in dat opzicht vind ik het meer een verrijking dan dat ik nog het gevoel zou hebben dat er iets niet past. Doordat Julien nog zo klein is, heb ik nu juist veel meer connectie met onze doelgroep”, zegt Hanne in Dag Allemaal.

Het voordeel aan een K3’tje zijn, is dat je je zelf jonger voelt dan je eigenlijk bent. Je bevindt je in een soort droomwereld van vele kindjes.

“Daardoor doe je dingen die je als dertigjarige nu misschien niet meteen zou doen. En toch vind ik het aangenamer dan in het begin, want toen was er een enorme druk. Ik was ook bang dat ik door de mand zou vallen en niet goed genoeg bevonden zou worden. Maar intussen heb ik zoveel meer ervaring, de bewijsdrang is gezakt.”

Bio van K3 en Hanne Verbruggen

Meer Over:

K3 Hanne Verbruggen