.
K3, Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn
dinsdag 11 juni 2024

Hanne Verbruggen: “Het is een serieuze zoektocht geweest”

Het was niet makkelijk

Er wordt wel eens getwijfeld over de toekomst van K3 nu er zoveel geruchten en roddels de ronde gaan. De dames zouden niet meer overeenkomen met elkaar en er zou een serieuze haar in de boter zitten.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman lachen de geruchten weg en denken nog lang niet aan stoppen. Integendeel, deze zomer trekken ze zelfs naar Malta voor de opnames van hun nieuwste film ‘K3 en het lied van de zeemeermin’.

Volgend jaar maken Hanne en Marthe tien jaar deel uit van de groep en dat willen ze met het gemak halen. Al heeft Hanne toch even getwijfeld aan haar toekomst binnen de groep.

“Het moederschap zat daar voor veel tussen. Het afgelopen jaar is voor mij een zoektocht geweest naar mijn identiteit. Je voelt je in de eerste plaats mama, de eerste drie maanden ben je alleen met dat kindje bezig. En dan moet je opnieuw beginnen te werken en sta je weer op dat podium. Toen vroeg ik me wel eens af of het nog past om als K3-meisje in zo'n regenboogjurkje op het podium te staan. Mijn lichaam voelde ook helemaal anders aan”, geeft Hanne toe in Dag Allemaal.