.
Margot Hallemans in Familie
maandag 27 maart 2023

Hanne uit ‘Familie’ vertrekt dan toch

Wat met Gaston?

Na een zwaar jaar met Quinten gehad te hebben, besluit Hanne dat het tijd is om tot rust te komen en daarom vertrekt ze op yoga-retraite naar Zuid-Afrika.

Omdat Gaston nog klein is, neemt Hanne hem mee, wat logisch klonk in de oren van scenaristen. “Er moest wel een reden zijn waarom Hanne een tijdje niet meer te zien zou zijn in de reeks, maar ik vond het zelf frappant dat ze haar jonge zoontje meenam op zo’n verre reis”, vertelt Margot.

Al snap ik de scenaristen ook wel. Waar moest de kleine Gaston anders blijven? Ik heb er mij dus geen vragen bij gesteld”, aldus Margot in TV Familie.

Binnenkort is de actrice ook te zien in ‘Fair Trade’. “Dat is toeval en heeft niks met mijn pauze bij ‘Familie’ te maken”, onthult Margot aan TV Familie. Ze was ruime tijd geleden gevraagd door het theaterproductiehuis van Sven De Ridder om een rol op te nemen

Tegen de seizoensfinale is Margot zeker terug. De trouwe fans hoeven zich dus geen zorgen te maken momenteel. “Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. “Ik had nood aan rust en tijd en koos daarom voor een sabbatical van drie maanden”, aldus Margot.