.
Hanne Troonbeeckx en Steffen
dinsdag 9 april 2024

Hanne Troonbeeckx: “Zij is mijn andere helft en omgekeerd”

Ze zagen elkaar na een lange tijd terug

Hanne Troonbeeckx was bijna nooit omroepster geweest voor VTM. Maar door dictielessen te volgen, gebeurde het toch en ging ze aan de slag bij VTM. Maar het werd ook een periode waarin ze nu ziet dat ze zichzelf niet was.

“Ik hield het imago hoog van 'the girl next door' — altijd lachen, altijd positief — maar zo was ik helemaal niet. Toen op zeker ogenblik mijn exclusiviteitscontract afliep, hield het gewoon op. 'We bellen wel als we een nieuw programma voor je hebben', zei de zender. Maar de telefoon is nooit gegaan”, blikt ze terug in Het Laatste Nieuws.

Wanneer je het lastig of moeilijk hebt, is het belangrijk dat je iemand de lastigheden van het leven kan toevertrouwen. Hanne heeft gelukkig wel enkele mensen waarbij ze terecht kan.

“Mijn mama bijvoorbeeld, maar ook Steffen, die een eindeloos geduld met mij heeft, en mijn beste vriendin Sofie Corthouts. Sofie en ik kennen elkaar van kleins af. Onze ouders waren vrienden, maar toen op haar zesde Sofies papa overleed, verwaterde het contact. Tot ik, heel veel jaren later, meedeed aan 'Het Swingpaleis' en we elkaar in de backstage tegen het lijf liepen — ze bleek te werken voor een boekingskantoor. We zijn iets gaan eten, de vriendschap bleek nog intact en sindsdien bellen we elke dag. Sofie is mijn andere helft en ik de hare. We weten echt alles van elkaar.”

Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx