You are here

Hanne Troonbeeckx vindt liefde bij 12 jaar jongere man

20/07/2019 10:40-

Hanne Troonbeeckx is gelukkiger dan ooit.

Hanne Troonbeeckx is ondertussen de 40 gepasseerd maar sinds ze de liefde heeft gevonden bij de 12 jaar jongere Steffen is het njam-gezicht gelukkiger dan ooit. “Met hem heb ik de loterij gewonnen,” aldus Hanne in Dag Allemaal.

Nochtans is het niet enkel haar liefdesleven dat Hanne zo gelukkig stemt. Sinds ze lifecoach is geworden heeft ze ook op professioneel gebied volledig haar ding gevonden. Ze begeleidt nu mensen die net als Hanne zelf hoogsensitief zijn. “Ik voel me al m’n hele leven anders en pas vier jaar geleden ontdekte ik waarom. Omdat ik hoogsensitief ben,” getuigt Hanne Troonbeeckx in Dag Allemaal. “Met The Happy Factory wil ik lotgenoten helpen om hun eigen gebruiksaanwijzing te vinden én te gebruiken.”

“Iedereen is bezig met het onderhoud van z’n huis, van z’n auto… maar onszélf verzorgen komt er dikwijls niet van.” En net dat is het belangrijkste beseft Hanne Troonbeeckx maar al te goed. Bij haar nieuwe vriend Steffen kan Hanne in elk geval volledig zichzelf zijn. Sommige mensen heeft Hanne ook uit haar leven gebannen, omdat ze haar enorm ongelukkig maakten…

“Bij mijn ex kon ik niet tot rust komen, hij heeft me erg ongelukkig gemaakt. Ik omring me niet langer met mensen die zeggen ‘Hanne, die niet flauw’ of ‘stel je niet aan’. Ik heb met mijn nieuwe vriend Steffen echt de loterij gewonnen.” Ook al is er een groot leeftijdsverschil: “Hij is dan wel twaalf jaar jonger dan ik, maar hij staat zo volwassen in het leven. Ik ben veertig en heb daar honderd procent vrede mee. Hoe ouder ik word, hoe gelukkiger ik ben.” Volgen er nog kindjes?

Hanne Troonbeeckx wil zeker niet uitsluiten dat ze nog mama wordt, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Bij Steffen kan ze alvast volledig zichzelf zijn en voelt ze zich eindelijk ‘normaal’. “Bij Steffen voel ik me de meest normale mens. En durf ik ook te zeggen wanneer iets me te veel wordt”, getuigt Hanne in Dag Allemaal. Nochtans is Steffen een chaotische mens en rijmt dat zelden met hoogsensitiviteit: “Steffen houdt van chaos en onvoorziene omstandigheden, terwijl ik juist heel gestructureerd ben en een plan nodig heb.” Toch zorgt dat nooit voor conflicten, want Hanne slaagt er wonderwel in steeds een structuur te vinden in Steffens chaos.

Naast haar privégeluk beleeft Hanne Troonbeeckx ook professioneel succes. Ze doet voice-over-opdrachten voor njam, werkt nog geregeld voor TV Limburg, stond onlangs nog in een musical en naast haar werk als lifecoach runt ze ook nog Buzzooka, een online platform waarmee ze influencers en bedrijven met elkaar in contact brengt. Een bezig bijtje, met andere woorden!

Meer nieuws over:

Hanne Troonbeeckx

Gerelateerde foto's:

Modeshow Bobo

Hanne Troonbeeckx - Tremelo - 04/09/2016

Modeshow Bobo

Hanne Troonbeeckx - Tremelo - 06/12/2015

Modeshow Bobo

Hanne Troonbeeckx - Tremelo - 01/03/2015

Mia's 2010

Hanne Troonbeeckx - Lint - 07/01/2011

Modeshow Bobo

Hanne Troonbeeckx - Tremelo

Gerelateerde bio's: