.
Hanne Troonbeeckx
zondag 28 augustus 2022

Hanne Troonbeeckx in de problemen: “Ons hotel was ontruimd”

Ze vertrokken net op huwelijksreis

Een tijdje geleden genoten Hanne Troonbeeckx en haar man Steffen van een prachtige huwelijksreis. En hoewel de twee nog altijd op een roze wolkje zaten, leek dat wolkje vlug een donderwolk te worden, want het liep niet allemaal zoals gepland.

“Vlak voor ons vliegtuig opsteeg, checkte ik nog even Instagram. Daar zag ik een post van ons hotel. ‘O leuk, hier gaan we dadelijk naartoe’, glunderde ik. Was er nu toch wel geen tropische storm voorbij geraasd, zeker. Tijdens het boarden hebben we het hotel gebeld en daar konden ze ons dat nieuw bevestigen. Ze vertelden ons dat alle gasten geëvacueerd werden naar een ander hotel in de Malediven en dat ook wij daar welkom waren”, blikt Hanne terug in Primo.

Het hotel was niet meteen een hotel zoals ze eigenlijk hadden geboekt, maar ze gingen er toch naar toe.

“Het was een healing hotel. Er was geen internet omdat het de bedoeling was om te connecteren met de natuur. Het eten was veganistisch en bevatte geen suikers en in de bar van het hotel was er geen alcohol te verkrijgen, alleen 60 soort thee.”

Hanne en Steffen zijn niet alleen man en vrouw, maar ook de beste vrienden. “Wij zijn echt een saai koppel want wij maken nooit ruzie. We bespreken de dingen al voor ze een probleem kunnen worden. Dat is ook het fijne aan je ergens thuisvoelen. Je hoeft wat je denkt niet te verpakken of in te kleden. Je kan altijd het achterste van je tong laten zien.”

Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx