.
Hanne Verbruggen
dinsdag 14 december 2021

Hanne onthult waarom ze niet voor Amy kozen tijdens K2 Zoekt K3

Daarom kozen Hanne en Marthe niet voor de topfavoriete...

Uiteindelijk werd Julia het nieuwe K3’tje dat Klaasje mag opvolgen naast Hanne en Marthe. Niet superfavoriete Amy, maar wel de Nederlandse krullenbol werd de uiteindelijke winnares van K2 Zoekt K3. Waarom kozen Hanne en Marthe uiteindelijk voor Julia?

“We kwamen met alle finalistes goed overweg, maar bij Julia voelde het zo gewoon en vanzelfsprekend”, verduidelijkt Hanne in Het Laatste Nieuws. “De anderen keken soms nog naar ons van: ‘Wauw, dat zijn Hanne en Marthe van K3!’ en duurde het langer eer dat muurtje weg was”, voegt Hanne eraan toe. “Bij Julia was het meteen: ‘Hey! Leuk, lachen en zwanzen.’ Alsof we elkaar al jaren kenden.”

“Ze was de jongste kandidaat, maar toch voelde ik dat ze sterk in haar schoenen staat”, voegt Marthe eraan toe. “Julia heeft een eigen mening en komt daarvoor uit. Zij is niet iemand die het nog moet leren om een interview te geven, zij moet niet nadenken over wat ze wel of niet wil vertellen. En dat heeft ze gewoon van nature. Handig”, geeft Marthe toe in Het Laatste Nieuws.

Bio van K3

Meer Over:

K3