.
Bent Van Looy Linde Merckpoel Wim Willaert Lynn Van den Broeck Boris Devis Charlie Dewulf William Boeva Sarah Puttemans Hakim Chatar Cath Luyten
donderdag 28 september 2023

Hakim Chatar: “Wij waren altijd de slaafjes”

Hakim Chatar: “Wij waren altijd de slaafjes”

Het zou zomaar kunnen dat Hakim Chatar de winnaar wordt van ‘Celebrity Masterchef’. Hij brengt het er niet slecht vanaf in de wedstrijd en de juryleden zijn vaak laaiend enthousiast over zijn creaties.

“Ik heb geleerd dat ik een trage starter ben. Kregen we een opdracht, dan had ik eerst tijd nodig om na te denken over wat ik zou gaan doen. Ik was soms jaloers op de kordate beslissingen van anderen”, lacht hij in Humo.

Hakim heeft veel over zichzelf geleerd tijdens de opnames. Zo bevestigt het programma ook meteen dat hij een fundamentele people pleaser is. Hij zoekt niet het conflict op, maar wil het wel iedereen naar zijn zin maken.

“Dat zie ik ook in mijn dagelijkse leven. Ik hou ervan om lichtheid en humor in een gesprek te brengen, om het plezierig te maken. Wanneer in mijn kindertijd de familie op bezoek kwam, waren mijn broers en ik de slaafjes die voortdurend heen en weer moeten rennen. Ik vond dat heerlijk en ik ben het altijd heerlijk blijven vinden.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Hakim Chatar

Meer Over:

Hakim Chatar