.
Goedele Liekens
zaterdag 29 januari 2022

Haar bekendheid koste Goedele Liekens de liefde van haar leven

Ze vroegen haar niet mee op date

Goedele Liekens is reeds jarenlang een graag geziene vrouw in de media en showbizz. Ze is aan het werk in de politiek en presenteert allerlei afwisselende programma’s. Op straat wordt ze vaak herkend, maar die bekendheid heeft ook een grote invloed op haar liefdesleven.

“Ik denk toch wel dat ik er de liefde van mijn leven… da’s misschien overdreven, maar ik heb er in relationele sfeer serieus wat moeilijkheden van ondervonden”, zucht ze in Humo. “Ik heb eens een partner gehad, nogal een grijze muis. Door mijn bekendheid kreeg hij een zekere status en verwierf hij een netwerk. Maar hij liep wel weg wanneer hij ‘de man van Goedele Liekens’ werd genoemd.”

Wanneer Goedele haar relaties op de klippen liepen duurde het altijd even voor iemand haar terug op date vroeg. Alsof mensen schrik hadden om haar mee uit te vragen. “Ook dat werkt in twee richtingen. Maar als iemand na een week in zijn vriendenkring gaat rondbazuinen dat hij twee keer met mij op date is geweest, dan bekruipt mij toch ook wel een eng gevoel hoor.”

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens