.
Bert Longin en Junior Planckaert
woensdag 11 mei 2022

Gwen is één van de 8 kanshebbers op het hart van Junior Planckaert: "Dat nooit!"

Maar dat gaat ze nooit doen!

Na Fabrizio is het tijd voor Junior Planckaert om op zoek te gaan naar de liefde. En hoewel het bij Junior niet meteen de bedoeling is om ook effectief iemand te vinden, zijn er toch nog 8 dames in de running die graag hun kans wagen.

Vrouwen die strijden om het hart van een man, dat zorgt altijd voor wat jaloerse taferelen en reacties. Maar daar had Gwen, één van de 8 meisjes geen last van.

“Met Chanan en Evelyne heb ik er zelfs twee topvriendinnen aan overgehouden. Ik had ook met niemand ruzie. Ook van jaloezie was niet echt sprake.”

Het leven dat Junior leidt is erg verschillend van die van Gwen. Maar dat schrikt haar niet af. “Ik mag dan een schoonheidsspecialiste zijn die zich graag opmaakt en zo, ik maak mijn handen zo nu en dan graag eens vuil. Mijn ouders hebben bovendien een chalet in de Ardennen en een groot deel van mijn familie woont op de boerenbuiten”, zegt Gwen in Tv Familie.

Al kan er één struikelblok zijn die een relatie tussen Gwen en Junior kan tegenhouden. Junior woont in de Ardennen, Gwen in Limburg. “Maar dat is nog niet aan de orde. Uiteraard heb ik daar al over nagedacht. Maar volledig verhuizen en m’n zaak achterlaten? Nooit! Dan opteer ik nog liever om te pendelen tussen Limburg en de Ardennen. Voor de liefde moet je toch iets over hebben.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert