.
News Image

Guy Van Sande ligt opnieuw onder vuur

Nu wordt hij beschuldigd van ongewenst gedrag.


Binnenkort moet Guy Van Sande voor de rechter verschijnen omwille van zijn mogelijke betrokkenheid bij een pedofiliezaak.

Als acteur en politicus is hij momenteel niet meer actief, maar als fotograaf heeft hij naar verluidt heel wat werk. Voor de prijs van 300 euro biedt hij een professionele fotoshoot aan. Een zekere Nathalie doet deze week haar verhaal in Dag Allemaal en beschuldigt Guy Van Sande van ongewenst gedrag. Guy zou tegen de vriend van de vrouw in kwestie hebben gezegd dat ze toch 'zo sexy' was. Normaal gezien zou deze Nathalie dat als een compliment hebben gezien, maar blijkbaar werd deze commentaar voortdurend herhaald.

Het duurde dan nog eens wéken voor de gefotografeerde dame een selectie van de foto's ontving. Guy werd hierop gewezen via Facebook en volgens hem duurde het zo lang omdat hij veel foto's moest bewerken om ze presentabel te maken.



Guy Van Sande heeft bevestigd dat hij een fotoshoot had met Nathalie. Dat het zo lang duurde om haar 150 foto's te bezorgen kwam doordat hij wel 20 minuten nodig had per foto om die te bewerken met Photoshop. Volgens Guy liep er niks mis tijdens de shoot op zich, maar hij geeft wel toe dat zijn reactie via Facebook overdreven was. Momenteel is Guy Van Sande ook emotioneel, want hij gaat door een moeilijke periode en dat dit er nog eens bijkomt vindt hij vooral erg jammer.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Guy Van Sande

Meer Over:

Guy Van Sande