.
Guy T'Sjoen
maandag 27 november 2023

Guy T’Sjoen: “Ik zat met hartkloppingen te kijken”

Hij heeft gewonnen

Wat een straf seizoen van ‘De Verraders’ hebben we gehad. De overwinning voor ‘De Verraders’ was niet geheel onverwachts. Dat Bart Appeltans zou overleven tot het einde, daar hadden veel kijkers vertrouwen in. Maar dat hij de overwinning mocht delen met Guy T’Sjoen, zijn medeverrader, dat kwam als een complete verrassing.

Ook al zitten de kandidaten maar 10 dagen samen in dat kasteel. Het zijn 10 vermoeiende en slopende dagen. Het einde van het spel kwam dan ook geen moment te vroeg.

“Ik zat de laatste afleveringen zelf met hartkloppingen te bekijken. Onze tactiek heeft wel gewerkt: de mensen die ons in het vizier hadden, zoals Liliane en Martine, meteen vermoorden. En als ze moesten kiezen tussen een lieve, empathische man als ik met een betrouwbaar imago of Charlotte, tja, dan was Charlotte veel meer zichtbaar dan ik”, lacht hij in Dag Allemaal.

Het is niet makkelijk om als verrader onder de radar te blijven, maar wel een must om het spel te kunnen winnen.

“Maar het was tijd dat het gedaan was. Er zijn gelukkig geen spanningen blijven hangen, zoals in het eerste seizoen. Wij zijn eigenlijk als vier bondgenoten terug naar huis gegaan.”

Bio van Guy T’Sjoen