.
Guy Penders
donderdag 11 februari 2021

Guy Penders uit ‘The Sky Is The Limit’ sluit deal van 130 miljoen euro

Interesse van Cristiano Ronaldo en Oprah Winfrey

De 54-jarige Limburgse ondernemer Guy Penders, die vorig jaar bekendheid verwierf met het VIER-programma ‘The Sky Is The Limit’ en in het nieuwe seizoen opnieuw van de partij zal zijn, heeft met zijn vastgoedbedrijf Best Luxury Properties een contract binnengehaald ter waarde van 130 miljoen euro. De deal betreft het veelvuldig internationaal bekroonde ‘One Bayview’ op de Seychellen. Best Luxury Properties wordt de exclusieve verkoop partner van het project.

De voorverkoop van het luxueuze vastgoedproject gaat van start op 14 februari, maar nu al is er interesse van verschillende zogeheten high-net-worth individuals zoals stervoetballer Cristiano Ronaldo, de bekende Amerikaanse talk show host Oprah Winfrey en boks legende Floyd Mayweather. De manager van Mayweather deed al een aankoop.

“Op ons kantoor in Dubai werken we intussen met 21 experts in vastgoed in Dubai. Mijn ambitie is echter altijd geweest om een internationale speler te worden die wereldwijd exclusieve top projecten en investeringen met een hoge return on investment aanbiedt. Daarom had ik ook meteen interesse in het majestueuze One Bayview-project in de Seychellen.”

“Het laatste jaar groeide ons aanbod uit tot investeringsgericht én emotioneel vastgoed in Londen, Ibiza, Marbella, Sri Lanka, Majorca en Zwitserland. Ook hebben we bij Best Luxury Properties intussen specialisten die zich uitsluitend richten op de verkoop van hotels.”

“Ik geloof er sterk in dat mensen steeds meer willen hubben in de komende jaren en decennia. Men wil niet meer op één vaste stek wonen. Men wil de wereld ontdekken en zijn grenzen verleggen. Daar speelt ons team dan ook erg op in. Wij richten ons op plaatsen waar het veilig en goed vertoeven is, zodat we onze klanten wereldwijd de perfecte service kunnen bieden. Zo hebben we

inmiddels Best Luxury Properties- en Elite ambassadeurs die ons wereldwijd vertegenwoordigen en dagelijks high-net-worth individuals als Ronaldo en Winfrey ontmoeten en verbinden.”

One Bayview is een uiting van liefde en toewijding aan de Seychellen; een paradijs met witte zandstranden en kristalhelder water waar je één wordt met de natuur. Er is geen plaats ter wereld waar ongerepte schoonheid zo inspireert. Het project, uniek in de wereld, bestaat uit 36 exclusieve lofts en duplex penthouses van 2, 3 of 4 slaapkamers. Elk lot heeft ook een eigen zwembad. Prijzen starten van 1,35 miljoen euro en lopen op tot 16,5 miljoen euro.

One Bayview sleepte al 6 internationale Property-Awards in de wacht voor o.a. ontwerp, architectuur tot afwerking en locatie. Afgelopen weekend won het project ook een prijs in een internationale vergelijking van de International Property Award, waarbij de beste (5-sterrenwinnaars) van elke regio het tegen elkaar opnemen in een wereldwijde vergelijking.

Meer informatie: bestluxury.properties/property/one-bayview