.
Guy Neve
zaterdag 8 juli 2017

Guy Neve viert Zilver, Goud en Diamant

Guy Neve verrast met met ambiancevolle nieuwe single .


De voorbije twee jaar wist Guy Neve een uniek plekje te veroveren in de Vlaamse muziekwereld. Met zijn Nederlandstalige bewerkingen van vlot in het oor liggende Popcorn-klassiekers uit de jaren ’50 en ‘60, koos de immer minzame en vitale ‘gentleman crooner’ vol overtuiging en met het nodige succes z’n eigen spoor. Dit ook tot grote tevredenheid van een nog steeds groeiende schare fans.



Met zijn nieuwe single verrast Guy Neve, want ‘Zilver, Goud en Diamant’ is een Nederlandstalige bewerking van een heuse Duitse schlager. In 1965 scoorde Drafi Deutscher met ‘Marmor, Stein und Eisen bricht’ een nummer 1-hit in Duitsland en Oostenrijk. Uit de titel die Guy zijn ambiancevolle Nederlandstalige versie meegaf, spreekt alvast ook een zeer gezonde ambitie!



Ik heb dit nummer bewust gekozen om me eens van een andere kant te laten zien aan het brede publiek. De ambiance, die ook in de clip te zien is, is er ook bij mijn optredens, maar dat weten of zien de mensen die me enkel kennen van radio of tv natuurlijk niet. Een echte schlagerartiest zal ik nooit worden, maar ik kan best ook een zaal of tent op z’n kop zetten hoor!”, aldus een lachende Guy Neve.

Bio van Guy Neve

Meer Over:

Guy Neve

Bio van Drafi Deutscher

Meer Over:

Drafi Deutscher