.
Gustaph
zaterdag 4 februari 2023

Gustaph krijgt peptalk: “Hij moet er vooral ontspannen naartoe leven”

Ze stonden al samen op het podium

Gustaph mag met ‘Because Of You’ ons land gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Hij werd met het merendeel van de stemmen verkozen en al onze hoop ligt dus dit jaar bij Stef Caers om de overwinning mee naar huis te brengen.

Sennek, alias Laura Groesenekens, die ons land mocht vertegenwoordigen in 2018 heeft een heel fijne vriendschap met Stef. Zij zoeken elkaar nog geregeld eens op om gezellig bij te babbelen.

“Dan kan ik hem ook wat peptalk en tips meegeven. Hij moet zich vooral goed focussen op de wedstrijd. Want er komt nu zoveel op hem af. Maar het belangrijkste blijft de act zelf. Hij moet er dus ontspannen naartoe leven. En ook: Stef kan zich best goed voorbereiden op de periode na het Songfestival. Ik heb hem aangeraden om nadien op vakantie te gaan of zo, om tot rust te komen”, vertelt ze in Tv Familie.

Sennek blikt zelf met een goed gevoel terug op haar Eurosongavontuur. Het mag dan wel al 5 jaar geleden zijn, het lijkt alsof het de dag van gisteren was.

“Ik kijk er met een warm gevoel op terug. Ook omdat het Songfestival zo’n mooie community is. De echte fans heb ik omarmd. En ja, tuurlijk had ik liever in de finale gestaan. Maar het was nu zo. Sindsdien heeft dat Songfestival-gegeven mij niet meer losgelaten.”