.
Gustaph met zijn vriend
maandag 13 mei 2024

Gustaph: “Je moet dat niet dramatiseren”

Hij ondervindt er niet zoveel last van

Een relatie hebben in showbizzland, het zou niet voor elke partner weggelegd zijn. Gelukkig heeft de partner van zanger Gustaph, Roen, er geen enkel probleem mee. Hij vindt het prima om zijn man te delen met de rest van de wereld.

“We investeren veel tijd in ons twee. Uiteraard is er veel veranderd, maar hij is mee betrokken in wat ik doe. Hij is mijn visual director, let er mee op dat ik er altijd goed uitzie voor concerten en tijdens de tour was hij mijn merch guy. Ik merk dat het publiek hem ook aanspreekt. Ook hij is dus bekender geworden en dat gaat hem heel goed af”, lacht Gustaph in Primo.

Je hoort wel eens vaker van artiesten dat op restaurant gaan bijna onmogelijk wordt omdat ze voortdurend worden aangesproken. In het geval van Gustaph valt het allemaal reuzegoed mee.

“Je moet dat bekend zijn niet dramatiseren. We hebben ons nog nooit geremd gevoeld. Roen en ik bezoeken nog altijd dezelfde restaurants en cafés als vroeger. We kunnen gerust onszelf blijven en nog altijd ons ding doen.”

Bio van Gustaph

Meer Over:

Gustaph