.
Gustaph
maandag 29 mei 2023

Gustaph: “Ik moest er allemaal mysterieus rond blijven” 

Hij mocht niet praten over zijn geaardheid 

We blikken nog even terug naar januari 2023, de maand waarin de inzending voor het Eurovisiesongfestival werd gekozen. Met één punt verschil won Gustaph het van The Starlings, die daar toen niet zo blij mee waren.

“Ik was even geschrokken van hun uithaal, maar dat hebben we al lang uitgepraat. Ik snap dat zij ontgoocheld waren, maar Tom en Kato hebben zich verder heel sportief opgesteld. We hadden allemaal voor dat puntensysteem getekend, en dat er online iets niet goed werkte, gold voor iedereen”, verklaart Gustaph in Dag Allemaal.

Gustaph was helemaal overdonderd toen hij werd uitgeroepen tot winnaar. Hij is iemand die zijn gevoelens en emoties niet onder stoelen of banken steekt.

“Ik heb daar geen probleem mee. Als je opgroeit, is dat natuurlijk een beetje anders. Je puberteit is verwarrend, met al die hormonen die door je lijf gieren.”

Gustaph mocht aan het begin van zijn carrière niet voor zijn geaardheid uitkomen. Dat vond hij toch moeilijk. “Het was niet zozeer dat ik het moest verstoppen, ik kreeg gewoon de raad er niet over te raten, en mysterieus te blijven.”

Bio van Gustaph

Meer Over:

Gustaph