.
Gustaph
dinsdag 2 mei 2023

Gustaph: “Dat was eerst heel erg heftig”

Niet iedereen was even blij

Hij is vertrokken naar Liverpool, Gustaph, onze inzending voor het Eurovisiesongfestival. De hoop van België ligt bij deze sympathieke zanger en hopelijk mag hij ergens in de hoogste regionen eindigen.

Via televoting werd Gustaph gekozen door de Vlaamse kijkers om ons land te vertegenwoordigen op het liedjesfestival. Al ging dat ook gepaard met de nodige kritiek.

“Een wedstrijd is altijd polariserend, hé. En als dan niet de kandidaat van jouw voorkeur wordt gekozen, kan dat frustrerend zijn. Bij het voetbal is dat dagelijkse kost, maar ik moet toegeven: als muzikant heb ik aan dat idee moeten wennen. In het begin was het heel heftig, maar ik heb het gevoel dat de emoties inmiddels gaan liggen zijn”, zegt Gustaph in Primo.

Het doet Gustaph veel plezier dat mensen die The Starlings of Loredana liever hadden zien winnen nu ook voor hem supporteren doet hem veel plezier.

“En degene die nog altijd liever een andere kandidaat hadden zien vertrekken? Ach, ik heb daar begrip voor. Je kan als artiest nooit een allemansvriend zijn. Over kleuren en smaken valt niet te twisten.”

Bio van Gustaph

Meer Over:

Gustaph