.
Gunther Neefs
donderdag 25 mei 2023

Günther Neefs: “Het is heel straf allemaal”

Het was een fijne tijd

Günther Neefs staat al zo’n dertig jaar op het podium en heeft altijd graag opgetreden. Al is er ooit een tijd geweest dat de drang niet meer zo heel groot was om op het podium te staan.

“De drang om op te treden is er altijd geweest, en die is er nog, maar vroeger wou ik vooral grote momenten meemaken. Ik weet ondertussen echter dat je die grote momenten ook op kleine events kunt vinden. En als je de vraag voor zo’n programma als ‘Liefde Voor Muziek’ krijgt, dan moet je gewoon volmondig ‘ja’ zeggen”, klinkt het in Primo.

Günther was vorig jaar al eens gevraagd voor het programma, maar de magie van het programma is net wanneer er een perfecte match ontstaat tussen alle deelnemers. En die was er vorig seizoen nog niet. Neefs moest dus nog een jaartje wachten.

“Die match is er nu zeker. Het is straf allemaal. Muziek brengt mensen, van welke stand of welk genre ook, gewoon bij elkaar. Het verbindt. Daar zijn wij het levende bewijs van. Heel het verhaal klopt.”

Wie de uitzendingen heeft gezien, heeft ook gezien dat alle artiesten heel veel plezier hebben. Al is het volgens Günther ook erg hard werken. “We zijn daar maar vijf dagen ter plekke en op die tijd moet alles worden opgenomen. Het is zeer arbeidsintensief. Echt waanzin bij momenten. Ik heb dat onderschat, want zo’n drukte was ik niet meer gewoon.”

Bio van Günther Neefs

Meer Over:

Günther Neefs