.
Günther Neefs in Liefde Voor Muziek 2023
maandag 29 mei 2023

Günther Neefs: “Dan ben ik geen echte artiest”

Hij is niet zoals alle anderen

Het is elk jaar opnieuw een plezier om naar ‘Liefde Voor Muziek’ te kijken. Niet alleen omwille van de prachtige covers, ook om te zien hoeveel mooie prachtige vriendschappen er ontstaan.

“Wat je ziet, is echt. Wij zijn allemaal compleet verschillend van elkaar, en toch kunnen we het perfect vinden met elkaar”, begint Günther Neefs in Primo. En dat is best opvallend te noemen gezien artiesten en hun ego’s.

“Wat dat betreft ben ik geen echte artiest. Ik heb zo goed als geen ego. En daar heb ik bewust gekozen. Ik wil, net als iedereen, gewoon mijn boodschappen kunnen doen in de supermarkt.”

Günther is blij dat ze hem gevraagd hebben en dat hij die kans heeft gekregen. Spijt van zijn deelname heeft hij zeker niet.

“Na 33 jaar carrière is dit de kers op de taart. Ook de aanloop ernaartoe was bijzonder fijn. Ik heb nauw samengewerkt met mijn jongste zoon Len, die enorm met muziek bezig is. Toen ik de liedjes had uitgekozen die ik zou coveren, zei hij: ‘Doe dat nummer eens in een swingversie, en dat wat meer in een Rag’n Bone Man-stijl…’ Ik heb hem meestal gevolgd, en dat klopte ook allemaal. Een zeer leuke samenwerking.”

Bio van Günther Neefs

Meer Over:

Günther Neefs