.
News Image

Gunter Lamoot heeft Rauwe Kloten

Die titel heeft blijkbaar niks te maken met genitaliën, maar betekent in het Oostendse dialect zoveel als ’nonsens’ of ’zever in pakjes’. Niettemin: niet schrikken als u plots een – we zeggen maar wat – zingende penis ziet voorbijkomen.

Eind vorig jaar bracht [PIAS] Comedy de 4DVD box van Gunter Lamoot “Family-Pack” uit. Daarin staken 3 eerder verschenen shows en één nieuwe. Nu ook apart verkrijgbaar...

Rauwe Kloten
Die titel heeft blijkbaar niks te maken met genitaliën, maar betekent in het Oostendse dialect zoveel als ’nonsens’ of ’zever in pakjes’. Niettemin: niet schrikken als u plots een – we zeggen maar wat – zingende penis ziet voorbijkomen. ’t Is allemaal part of the fun bij Lamoot ofte ’het enfant terrible van de Vlaamse comedy’, zoals de pers ’m graag mag noemen.

Over Lamoots vierde show is bitter weinig geweten.
Enkel dit:
de titel is afgeleid van de obscure Oostendse uitdrukking "rowe klootn", wat wil zeggen: zever. Nonsens. Prietpraat als u wil.

de dia’s uit "Softie" zijn vervangen door klanken. Een hoorspel op de planken, Lamoot als bruiteur de rire.

de show bevat het raadseltje "Wat is het verschil tussen Julio Iglesias en 2 kilo mosselen?"

lachen gieren brullen geblazen

Lamoot is op dit ogenblik te zien op VTM in “Nonkel Mop”
En binnenkort ook weer wekelijks te bewonderen als bezieler en presentator van het tweede veelbelovende seizoen van “Superstaar” op 2BE.

DVD “Rauwe Kloten” vanaf 30/09 in de winkels
Zonder extra’s maar met een uitzonderlijk unieke poster (met dank aan de heer Lamoot)

Bio van Gunter Lamoot

Meer Over:

Gunter Lamoot