.
Guillaume Devos
donderdag 5 mei 2022

Guillaume Devos: “Ik begrijp nog altijd niet goed wat er gebeurd is”

Hij liep in de val van een oplichter

De theater- en musicalacteur Guillaume Devos, die we nog kennen als Pierrot Van den Bossche uit 'Familie', werd recent het slachtoffer van een oplichter. Hij deed zijn verhaal in Primo.

Hoewel hij van nature uit heel achterdochtig is, liep hij toch in de val die de oplichter voor hem had opgezet. Het begon naar eigen zeggen allemaal met een mail van een collega van Guillaume.

“Ik kreeg een bericht van een collega dat er een nieuwe lokale organisatie opgericht werd om kansarme kinderen een betere toekomst te geven. Dat was op hetzelfde moment dat ook onze gemeente zijn warm hart toonde voor onze kinderen in Ronse tijdens het paasverlof en verschillende vrouwen en kinderen uit Oekraïne”, vertelt Guillaume.

Het bericht was afkomstig van een collega die hij goed kent, maar die niet zo begaafd is met technologische middelen. De afperser deed zich voor als die collega en vroeg hem om in zijn naam iTunes-kaarten aan te kopen om het fictieve goede doel te steunen.

Toen Guillaume dat gedaan had en iets later zijn collega contacteerde om diens schuld te vereffenen, kwam die uit de lucht vallen. “Ik begrijp nog altijd zelf niet goed wat er gebeurd is. Ik hoop dat de dader zwaar gestraft wordt”, besluit hij.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Guillaume Devos

Meer Over:

Guillaume Devos