.
Guga Baul
dinsdag 28 juni 2022

Guga duikt de theaters in met Jonas Van Thielen

Zij duiken samen het theater in.

Wat hebben Guga Baul en Jonas Van Thielen gemeen? Ze zijn kinderen van het magische jaar 1986, zot van de Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90 en vooral fan van: Urbanus!
In 'Badje Vol Met Stroop' vertellen Guga en Jonas met passie en humor over de held die 'Hector' en 'Koko Flanel' onsterfelijk maakte. Het verhaal brengt hen verder naar 'Postbus X', 'Kulderzipken', 'FC De Kampioenen', 'De Droomfabriek', ... Zij hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.

'Badje Vol Met Stroop' gaat in première op 02/02/23 in Schouwburg Noord Merksem. Daarna trekt het duo met 60 zaalshows op tournee doorheen Vlaanderen. De ticketverkoop gaat op veel speelplekken heel snel met ondertussen al een 10-tal uitverkochte zalen, maak je plannen dus op tijd. Speeldata via gugabaul.be .

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Guga Baùl en Jonas Van Thielen