.
Luc Steeno en Will Tura
dinsdag 26 november 2019

Grote zorgen om Will Tura

Jenny maakt zich zorgen om haar echtgenoot.


Will Tura heeft zijn pensioenplannen dan toch nog even opgeborgen. De keizer van het Vlaamse lied zal nog vijf concerten geven in evenveel Vlaamse steden. De grootste hits en de mooiste nummers. En zelfs die concertreeks ziet Will Tura niet als een afscheidstournee. “Ik beloof niks, maar ik sluit ook niks uit,” klinkt het bij Will Tura in Dag Allemaal. Toch is niet iedereen er gerust op…

Jenny, de echtgenote van Will Tura, maakt zich zorgen. “Ze is band dat me iets gaat overkomen,” geeft de zanger toe in Dag Allemaal. “En ik voel me schuldig omdat ik nu toch mijn wil doorzet, dat ik zo egoïstisch ben,” aldus Will Tura. “Jaren heeft ze moeten leven met een man die voortdurend de baan op was, eindelijk had ik besloten om thuis te blijven en nu doe ik het haar weer aan. Maar het is sterker dan mezelf,” weet Will Tura.

Nochtans is Will Tura kerngezond, maar hij begrijpt zijn echtgenote wel. “Ik word tachtig, he,” aldus Will Tura. En er komt nu eenmaal veel druk bij kijken bij zo’n optredens.

Bio van Will Tura

Meer Over:

Will Tura