.
Jani Kazaltzis
woensdag 18 mei 2022

Grootvader van Jani Kazaltzis had een hekel aan slecht geklede mensen

Hij heeft het van geen vreemde

De appel valt vaak niet ver van de boom. Vraag maar aan Jani Kazaltzis, wiens grootvader net zo fier op zijn uiterlijk was als Jani nu is. “Hij kon het niet verdragen als mensen slecht gekleed rondliepen”, vertelt hij hierover in Het Laatste Nieuws.

“Het is niet gek dat ik van styling mijn beroep heb gemaakt, het zat er al in van toen ik kind was”, glundert Jani. “Mijn moeder denkt dat dat door mijn grootvader komt. Als die vroeger thuiskwam van de mijn, ging hij zich onmiddellijk wassen en deed hij zijn kostuum aan. Dan transformeerde hij van een met roet besmeurde mijnwerker naar een piekfijn uitgedoste man. Ik kan me niet herinneren dat we hem ooit in een T-shirt zagen rondlopen.”, grapt Jani.

Daar stopte het niet. De grootvader van Jani kon er niet tegen als anderen rond hem slecht gekleed waren. “Als hij en mijn grootmoeder op stap gingen, eiste hij dat ze zich volledig opmaakte. Anders mocht ze thuisblijven. Gelukkig was mijn grootmoeder rock-'n-roll genoeg en koos ze vaak gewoon zelf wat ze aandeed.”

Download onze app voor iOS of Android