.
Birgit Van Mol
dinsdag 16 augustus 2022

Groot leeftijdsverschil tussen Birgit Van Mol en haar man

En het klikt tussen hen.

Toen Birgit Van Mol een relatie kreeg met haar man René wist ze dat hij niet meteen nog stond te springen om nog eens voor een kind te gaan. René had immers al een zoon van 17 uit een vorig huwelijk.

Maar net het feit dat hij al een zoon had, werd hij toch overtuigd om toch nog voor een kind te gaan. Al was het vooral om Birgit te plezieren.

“Ik beleefde zoveel plezier aan mijn zoon. Ik dacht: ‘Die vreugde mag ik Birgit niet ontnemen’. Dus zijn we er toch voor gegaan”, lacht René in Dag Allemaal.

De ouders van Birgit waren lichtjes bezorgd en dat begreep Van Mol volledig. “Zij zagen René niet meteen als de ideale partner voor hun 23-jarige dochter. Maar uiteindelijk zagen ze in dat René heel goed was voor mij. En nu zijn ze heel close met hem.”

Een leeftijdsverschil van 14 jaar en toch al 25 jaar getrouwd. Wat is het geheim van de twee? “Communicatie. Wij praten over alles. Als er iets scheelt, zeggen we dat meteen, zelfs al vindt de ander dat niet leuk. Wij zijn nog nooit gaan slapen met ruzie of een onopgelost probleem.”

Bio van Birgit Van Mol

Meer Over:

Birgit Van Mol